Житель Теребовлянщини напав і пограбував тернопільського таксиста

На Теребовлянщині невідомий напав та пограбував тернопільського таксиста. Вже за два дні зловмисника затримали. Це – житель смт. Дружба. У скоєному він зізнався.

 

Слідчі встановили, потерпілий припаркував автомобіль біля одного з нічних клубів Тернополя та очікував клієнтів. Близько четвертої години ранку до нього підійшов невідомий напідпитку і попросив підвести до селища Дружба Теребовлянського району. Водій погодився.

 

Уже дорогою в сусідній район клієнт почав поводити себе неадекватно, хамив і, дорікаючи про порушення правил дорожнього руху, кілька разів вдарив по потилиці. Поведінка чоловіка не змінилася й тоді, коли вони доїхали до місця призначення. В цей момент повз них проїжджало інше таксі і тернопільський водій вибіг, щоб попросити про допомогу. Поки його не було, пасажир забрав планшет з салону автівки і втік.

 

Поліціанти розповіли, підозрюваний переконує, що винен у його вчинку алкоголь. Планшет викинув ще дорогою до дому. У поле зору працівників поліції затриманий раніше не потрапляв. Кримінальне провадження відкрили згідно з ст. 186 частина 2 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Соціальна реклама

Попередня стаття

Цієї весни на Тернопільщині до війська покличуть 570 юнаків

Наступна стаття

Ковзанку забрали – лід забули. Центральна площа Тернополя вкрита крижаними брилами (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.