У Тернополі пропав житель Житомирщини

Правоохоронці Тернопільщини розшукують жителя Новоград-Волинського Житомирської області. 27-річний Сергій Васильович Врублевський пропав у Тернополі.

 

1 березня на лінію «102» надійшло звернення від роботодавця чоловіка. Він зазначив, молодик який працює в сфері логістики не виконав вимог домовленості – не прибув до пункту призначення. Натомість він приїхав до проміжної точки вивантаження товару в Тернополі, залишив автомобіль та зник. Його місце знаходження невідоме.

 

Прикмети зниклого: ріст 178-180 см., худорлявої тілобудови. Розмовляє суржиком.Усіх, хто бачив зниклого або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Тернополі 27-11-70 або на лінію «102». Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

Кременчанин Андрій Пушкар отримав відзнаку Заслуженого тренера України, посмертно (Відео)

Наступна стаття

Якщо ми хочемо зберегти країну, то «польська» зарплата має бути в Україні, – Анатолій Гриценко (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.