Кандидат на пост голови Нацбанку у команді Анатолія Гриценка відповідає на питання тернополян (Наживо)


Сьогодні, 6 березня, Тернопіль відвідає кандидат на пост голови Нацбанку у команді Анатолія Гриценка, відомий банкір, доктор економічних наук, професор Олександр Савченко.

Економічна ситуація в країні та шляхи виходу із кризи, чому гривня найбільш недооцінена валюта у світі, як забезпечити банківський сектор у сьогоднішніх нелегких умовах дешевими і довгими кредитами для підтримки малого бізнесу – про все Олександр Савченко розповість на зустрічі та дасть відповіді на всі питання тернополян. Якими будуть його перші кроки на посаді голови Нацбанку, де брати гроші на підтримку та розвиток малого і середнього бізнесу в Україні, як повернути земляків із заробітків за кордоном – про все це на відкритій зустрічі в Українському домі “Перемога» о 13:00.

У Тернополі відкриту зустріч кандидата на пост голови Нацбанку у команді Анатолія Гриценка Перше інтернет–телебачення МедіаТОР покаже НАЖИВО.

Попередня стаття

На Тернопільщині помер учасник АТО Любомир Семенюк

Наступна стаття

Жителі Тернопільщини можуть купувати валюту онлайн

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.