Тернопіль увійшов у ТОП-10 найпрозоріших міст України

 Тернопіль посів десяте місце у «Рейтингу прозорості 100 міст України за 2018 рік» із загальним балом 60,7 балів. Дослідження провела антикорупційна організація Transparency International Ukraine.

 

Прозорість міст команда експертів вимірювала  за 91 індикатором у тринадцяти сферах. Зокрема, бралися до уваги фінансова та бюджетна сфера, закупівлі, житлова та комунальна політика, освіта, соціальні послуги, інформація про роботу місцевої влади та ін.

 

Найвищі оцінки Тернопіль отримав за прозорість у сфері комунального майна. Зокрема, за наявність на офіційному веб-сайті інформації про перелік об’єктів та приміщень комунальної власності, перелік майна, що може бути передано в оренду або іншу форму користування, перелік майна, що був переданий в оренду, тощо. Високі бали в оцінюванні отримали і сфери «Закупівлі»,  «Освіта» та «Інформація про роботу органів місцевого самоврядування». Тернопільська міська рада.

Попередня стаття

На Гусятинщині уві сні померло 5-місячне немовля

Наступна стаття

Суд відхилив апеляцію водія, авто якого зіткнулося з тернопільськими патрульними

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.