Суд відхилив апеляцію водія, авто якого зіткнулося з тернопільськими патрульними

Тернопільський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу водія, якого притягнутого до адміністративної відповідальності за порушення ПДР. Тернополянин просив скасувати постанову суду першої інстанції та направити матеріали справи на дооформлення, оскільки вважає, що в аварії винні обидва учасники ДТП.

 

Розглянувши матеріали справи, дослідивши доводи апеляційної скарги, заслухавши думку водія, його захисника та потерпілого, суддя Тернопільського апеляційного суду відмовила у задоволенні скарги.

 

Нагадаємо, 16 жовтня 2018 року о 20 год. 20 хв. Олександр Ю., керуючи транспортним засобом «ГАЗ 2705511» по вул.15 Квітня у м. Тернополі спричинив ДТП. Згідно з Постановою, водій був неуважний та не стежив за дорожньою обстановкою. Розпочавши поворот на вул. Київську, він не переконався у безпечності маневру та не надав дорогу поліцейському автомобілю «Toyota Prius». Патрульні у то час виконували службові обов’язки. Вони їхали по зустрічній смузі з увімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом.

 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди обидва автомобілі отримали механічні ушкодження.  11 січня 2019 року 55-річного Олександра Ю. визнано винним у вчинені адміністративного правопорушення за ст.124 КУпАП і накладено штраф у розмірі 340 грн.  Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

Відео з місця ДТП ви можете переглянути Тут. 

Попередня стаття

Тернопіль увійшов у ТОП-10 найпрозоріших міст України

Наступна стаття

У Кременці автівка влетіла в бетонну огорожу, постраждали п’ятеро людей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.