Тернополяни знову можуть оплатити за спожиту електроенергію онлайн

Тернополяни знову можуть оплатити за спожиту електроенергію онлайн. Здійснюючи оплату, споживачі поки ще не бачать показників, але найближчим часом цей недолік усунуть. Всі звичні онлайн ресурси для проведення оплати повноцінно запрацюють з понеділка, 11 березня. Відтак, споживачам більше не потрібно вистоювати черги та марнувати час у банківських установах.

 

Зазначимо, за допомогою інтернет-сервісу eps.org.ua тернополяни можуть здійснювати контроль за нарахуваннями, соціальними пільгами та субсидіями. Скориставшись можливістю передачі показів через інтернет, споживач може переглянути власний архів подачі показів лічильників та проведення оплат з дати початку користування системою. Нагадуємо, що подавати показники за спожиту електроенергію потрібно від 1 до 4 числа місяця, наступного за розрахунковим. КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

Нагадаємо, певний час тернополяни не мали змоги оплатити за спожиту електроенергію через інтернет.

Попередня стаття

9 березня – День народження Тараса Шевченка

Наступна стаття

Правоохоронці Кременеччини розшукують шахрая

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.