За пропагування сепаратизму жителя Тернопільщини оштрафували на 10 тисяч гривень

На Тернопільщині місцевого жителя, який пропагував сепаратизм, оштрафували на 10 тис. грн. Впродовж 2015-2017 років підсудний умисно розповсюджував в мережі Інтернет матеріали із закликами до вчинення дій з метою зміни меж території України.

 

Згідно з висновком експерта, розповсюджена інформація містила публічні заклики, зміст яких полягає у припиненні існування держави Україна на кордоні з Росією та створенні на цій території Малоросії та Новоросії.

 

Вироком Козівського районного суду Тернопільської області чоловіка засуджено за розповсюдження матеріалів із закликами на зміну меж території або державного кордону України. Оскільки обвинувачений свою провину у вчиненні йому інкримінованого злочину визнав повністю, щиро розкаявся та пішов на угоду зі слідством, судом йому призначено покарання у виді штрафу на суму понад 10 тис. грн у дохід держави. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині 4 райвідділи ДСНС отримали сучасні пожежно-рятувальні автомобілі

Наступна стаття

За невиплату зарплати на Тернопільщині судитимуть керівників агрофірми

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.