13-річна водійка, яка скоїла ДТП у Тернополі, вдома

 

У суботу на вулиці Бережанській трапилася ДТП за участі двох автівок Subaru та Volkswagen Passat.  За кермом першої була 13-річна дівчинка. Вийшовши з автомобіля, неповнолітня водійка втратила свідомість. Її забрала швидка.

 

У дитячій лікарні розповіли, що зараз дівчинка вдома, її забрала мама. Втрата свідомості могла бути від шокового стану. Дівчинка у задовільному стані.

 

– У суботу поступала, обстеження провели, надали консультацію лікарів, які чергували. Викликали нейрохірурга, невролога, провели комп’ютерну томографію, змін не виявили. Вчора на вимогу матері, під розписку, дитину забрали додому, – повідомили у Тернопільській обласній дитячій лікарні.

 

З водієм Volkswagen Passat все добре. У ГУНП в Тернопільській області повідомили, семикласниця взяла транспортний засіб без відома батьків. Рухаючись вулицею Бережанська, не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху та врізалася в іншу автівку. Подія внесена в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

 

Підготувала Наталя Борсук

 

Фото з соцмереж

 

Попередня стаття

У Чорткові через негоду обвалився дах готелю (Відео)

Наступна стаття

На Теребовлянщині від вітру впала ще одна водонапірна вежа (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.