На Теребовлянщині від вітру впала ще одна водонапірна вежа (Фото)

У селі Ілавче на Теребовлянщині  впала недіюча водонапірна вежа – друга за добу у цьому районі. Розташована споруда неподалік школи. У момент падіння нікого поруч не було. Окрім цього, сильний вітер зірвав з місцевої церкви баню. Від падіння на землю купол сильно пошкоджений.

 

Нагадаємо, вчора у селі Іванівка від вітру також впала водонапірна вежа. За словами жительки села Ілавче, обидві вежі монтували одні і ті ж майстри. Жінка додала, поруч зі школою знаходиться ще одна водонапірна вежа, яка від вітру сильно хитається. Люди побоюються, що і вона може впасти у будь-який момент.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

13-річна водійка, яка скоїла ДТП у Тернополі, вдома

Наступна стаття

Задля онкохворих дітей у Тернополі відбувся “Віденський бал”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.