На вулиці Шептицького тернополянку привалило рекламним щитом, жінку госпіталізували

Через негоду у Тернополі постраждала людина. На вулиці Шептицького на жінку впав рекламний щит. Її відразу ж шпиталізували до лікувального закладу, – повідомляють патрульні.

 

Журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” з’ясували, 33-річна постраждала родом з Бучацького району. Оглянувши жінку, медики не виявили у неї серйозних травм внаслідок удару. Після обстеження жінка покинула медичний заклад і поїхала додому.

 

Окрім цього, через значні пориви вітру у місті впали сухі дерева, внаслідок чого пошкоджено три автомобілі. Зокрема, на проспекті Степана Бандери,94, вулицях Пушкіна і Карпенка.

 

Перший випадок трапився вчора, 10 березня. На стоянці у дворі будинку на проспекті Степана Бандери постражадала іномарка. На щастя, обійшлося без постраждалих. Дерево прибрали комунальники.

 

Сьогодні близько 11 години ранку патрульні отримали повідомлення про пошкодження автомобіля RENAULT на вулиці Карпенка, на яке впало дерево. Ідентичний випадок трапився і на вулиці Пушкіна: на припаркований автомобіль DAEWOO LANOS, через шквальний вітер, обвалилось дерево.

Попередня стаття

Поблизу Тернополя у смертельній ДТП загинув мотоцикліст

Наступна стаття

На Тернопільщині сильний вітер зірвав з церкви купол

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.