Тернопіль відвідала відома індійська монахиня. Помолитися прийшли сотні вірян

Біля тернопільського храму Божого Милосердя і Божої Матері Неустанної Помочі у суботу, 9 березня, було велелюдно. В обласний центр приїхала відома монахиня Ліджі. Аби зустрітися з сестрою, біля церкви зібралися сотні вірян. У спільній з монахинею молитві, тернополяни прагнули духовно збагатитись і оздоровитися.

 

Сестра Ліджі Пайяпілі – монахиня з Індії, яка перемогла туберкульоз кісток і заснувала монастир на Закарпатті. Її життя повне парадоксів. Вона народилася в індійській сім’ї католиків, тоді як в Індії домінує індуїзм. Згодом приїхала в Київ розбудовувати монашу спільноту свого згромадження, не знаючи української мови, вперше виїжджаючи за кордон. Вона перемогла туберкульоз кісток тоді, коли вже майже рік не могла звестися з ліжка, а лікарі дивувалися, чому хвора досі жива…

 

Зараз с. Ліджі живе на Закарпатті, в маленькому селі Павшино. Вона – настоятелька монастиря Св. Йосифа Згромадження де Сен-Марк, при якому діє будинок престарілих. До неї їдуть з надією на диво з усієї країни. Сестра Ліджі з Павшина допомагає сотням людей знайти сили у складних ситуаціях, і скромно каже: зцілює не вона, а справжня віра та щира молитва.

фото з відкритих джерел
Попередня стаття

На Тернопільщині сильний вітер зірвав з церкви купол

Наступна стаття

Керівника одного з підрозділів патрульної поліції Тернопільщини затримали на хабарі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.