Львівський Танцювальний Клуб представив найліричніший кліп “Вона”


Львівський Танцювальний Клуб представляє найліричніший кліп з любовно-драматичною історією емоційно спустошеної дівчини «Вона». Вона має прихований сенс, і кожен, хто її почує, може знайти у ній щось своє.

 

У листопаді 2018 року фронтмени гурту Львівський Танцювальний Клуб відвідали теплу Португалію, де відзняли свій другий в історії гурту кліп на пісню “Вона” на трьох локаціях – холодний Атлантичний океан, скелі та пляж. Родзинкою кліпу стала головна героїня історії, яку зіграла португальська модель Сара.

 

 

Попередня стаття

У Тернопільському дитсадку спалах кишкової інфекції

Наступна стаття

На Тернопільщині штрафуватимуть за незаконний збір березового соку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.