Поліцейські роти «Тернопіль» повернулися із зони ООС (Відео)

Сьогодні із зони проведення ООС повернулися бійці роти патрульної поліції особливого призначення «Тернопіль». У відрядженні вони перебували 2 місяці.   Кажуть, робота була звичною – забезпечення публічної безпеки, патрулювання, режим на контрольно-пропускних пунктах.

 

Втомлені, але щасливі, поліціанти обіймали своїх рідних. Ледве стримує сльози радості, що дочекалася свого захисника, Олександра Гриниха. Мати розповідає, що її син на схід у складі роти їздить з 2014 року.

-Дякуємо Господу, що маємо таких дітей, маємо ким гордитися! Щасливі, що вони повертаються додому, сумлінно виконавши свою нелегку роботу.

 

Перший склад добровольчого підрозділу у складі поліції Тернопільщини сформувався у травні 2014 року. Тоді це був батальйон поліції «Тернопіль». Зараз – рота  патрульної поліції особливого призначення «Тернопіль». Перша ротація на схід відбулася у липні 2014 року. З тих пір бійці роти  – незамінні помічники колег-поліцейських на Донбасі.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Хлопців з марихуаною впіймали тернопільські патрульні

Наступна стаття

Тернопільська спортсменка виборола 5 нагород на Чемпіонаті України зі спортивної гімнастики

One Comment

    Avatar
  • Дякую

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.