На Тернопільщину йде циклон з дощами і штормовим вітром

Дощі з мокрим снігом і сильний вітер, – щодо суботи у синоптиків невтішні прогнози. Завтра західним регіоном проходитимуть атмосферні фронти, – попереджають в обласному гідрометеоцентрі. Це і зумовлюватиме негоду.

 

 

Упродовж доби на Тернопільщині буде похмуро і вітряно, – каже синоптик обласного гідрометеоцентру Оксана Озимків. Загалом у суботу очікують несприятливу погоду. Проте стовпчики термометрів підвищуватимуться до десяти градусів тепла.

 

 

«На Тернопільщині завтра – дощ з мокрим снігом і пориви вітру. Упродовж доби спостерігатиметься хмарна погода з проясненнями, часом пройдуть дощі, вітер південний 9-14 м/c. Температура повітря +5С –  +10С по області. В обласному центрі очікуємо дещо вищих температурних показників, які коливатимуться в градаціях від +7С до +9С. Упродовж завтрашнього дня будуть проходити атмосферні фронти, тому погода буде хмарною з проясненнями, часом дощ, місцями з мокрим снігом, вітер західного напрямку, доволі сильний. Середня швидкість вітру 0-14 м/с, місцями спостерігатимуться пориви вітру 17-22 м/с. Вранці та вдень очікується сильний вітер – 25-28 м/с.».

 

 

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, дещо стабілізуються погодні умови у неділю. Очікується підвищення температурних показників.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Спустили воду, щоб провести. На тернопільському проспекті били гейзери (Відео)

Наступна стаття

Єгиптяни з тернопільського вишу заспівали шевченкові слова (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.