У Бучачі жінка обливала місцеві пам’ятки машинним маслом (Відео)

 

У Бучачі ознаки вандалізму помітили помітили місцеві. Невідомі облили машинною оливою пам’ятки архітектури та в’їздні знаки.

 

-Якась паскуда облила машинною оливою фундамент, пам’ятник Пінзеля перед ратушею в Бучачі, мур біля фігури Богородиці (садочок “Сонечко”), вʼїздний знак “Бучач” в Трибухівцях. Це зроблено в один час, – написав у Фейсбуці Віктор Граб.

 

Після оприлюднення фото у мережі з’явилося і відео. На ньому видно як до однієї з пам’яток під’їжджає автомобіль, виходить жінка і розливає рідину. Це не перший випадок, кажуть жителі. Своє обурення висловлюють у коментарях.

 

Молоді люди, студенти, учні збирали кошти, жертвували своїм часом, силами, щоб пофарбувати знак “Бучач”, щоб зробити наше місто кращим, щоб зробити щось корисне, добре. І в когось піднялась рука отак, в одну мить, показати, що підлість все ж таки існує. Немає ані логічного пояснення, ані оправдання даному вчинку, – пише Oxana Pisklivets.

 

 

 

Попередня стаття

Тисячолітня твердиня у Теребовлі вражає товщиною стін (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині масово взялись за прибирання (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.