На Тернопільщині розпочалася операція “Мігрант”


На Тернопільщині триває спецоперація “Мігрант”. Підготовчий етап стартував ще 1 березня, практичний – 16-го. Триватиме операція до 31 травня. Впродовж двох місяців правоохоронці краю здійснюватимуть контроль за кримінальними правопорушеннями, вчиненими іноземцями, встановлюватимуть місця перебування розшукуваних громадян інших держав, виявлятимуть і документумуть злочинну діяльность “кримінальних авторитетів” чи так званих “злодіїв в законі”. Поліціанти перевірятимуть речові та продовольчі ринки, торговельні майданчики, вокзали та прилеглі до них територій. Не оминуть також місця тимчасового проживання та перебування іноземців, гуртожитки, готелі, навчальні та розважальні заклади.

 

Зусилля кримінального блоку поліції будуть також направлені на виявлення організованих злочинних груп, які переправляють іноземців незаконно через державний кордон України.

 

Зазначимо, минулого року поліція зареєструвала майже 2,8 тисяч злочинів, які скоїли іноземці на території України. Зокрема, громадяни інших держав вчинили понад тисячу крадіжок, майже 200 пограбувань та понад 90 розбійних нападів. Серед «лідерів» по кількості скоєних злочинів – громадяни Російської федерації. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Польщі через обвал стіни загинув житель Чортківщини

Наступна стаття

На Тернопільщині через підроблені документи троє водіїв втратили свої автівки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.