У Польщі через обвал стіни загинув житель Чортківщини

У Польщі цими вихідними при виконанні будівельних робіт загинув молодий житель Чортківського району.  Житель с. Товстеньке разом з колегами проводив реставраційні роботи. В один момент стався зсув грунту і на десятьох працівників впала стіна.

 

Пожежники та рятувальники прибули негайно, застосували гідравлічні та пневматичні інструменти, щоб визволити людину з-під завалів. Усього на це знадобилося вісім хвилин. Але потім спроби медиків реанімувати українця, який зазнав серйозних травм, були безуспішними. 45-річний чортківчанин загинув, – повідомляє Gazeta Krakowska. Місцеві чиновники зазначають, що будівельні роботи біля замку Вавель у Кракові виконували з дотриманням усіх норм безпеки та під наглядом контролюючих органів. Усі робітники були тверезими. Тож зараз слідчі перевіряють, чи не було порушень під час виконання робіт та чи мала компанія всі дозволи.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі п’яний водій спричинив ДТП

Наступна стаття

На Тернопільщині розпочалася операція “Мігрант”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.