На Тернопільщині вагон поїзду з пасажирами зійшов з рейок

 

Вчора ввечері один з вагонів дизель-поїзд, який курсував за маршрутом Тернопіль-Заліщики, зійшов з рейок. ДТП трапилося на перегоні Прошова-Микулинці.

 

За попередніми даними, у дизель-поїзді було три пасажирських вагони, повідомляє Dosie102. В якийсь момент передня пара коліс середнього вагону зійшла з рейок.

 

На момент аварії у вагонах перебувало близько п’ятдесяти пасажирів. На щастя, люди у даній автопригоді не постраждали. Усіх пасажирів пересадили в перший вагон і поїзд продовжив рух до станції “Заліщики”.

 

На місці ДТП поїзд простояв приблизно 30 хвилин. Під час огляду на рейках експерти виявили подряпину бетонних шпал довжиною 160 метрів. По даному факту триває перевірка і встановлюються остаточні причини аварії.

 

 

 

Попередня стаття

Тернополян запрошують до обговорення ескізного проекту парку Київська- Тарнавського

Наступна стаття

В підвалі тернопільської багагатоповерхівки знайшли труп чоловіка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.