«Птахофабрика Тернопільська» сплатила понад 340 тисяч гривень на користь Великогаївської сільської ради

За втручання прокуратури «Птахофабрика Тернопільська» сплатила понад 340 тис грн на користь Великогаївської сільської ради.

 

На виконання рішення суду, постановленого за позовом органів прокуратури Тернопільської області, Приватне акціонерне товариство “Птахофабрика Тернопільська” сплатило понад 343 тис грн пайового внеску на користь Великогаївської сільської ради.

 

Нагадаємо, судом апеляційної інстанції скасовано рішення Господарського суду Тернопільської області, яким відмовлено у задоволенні позову Тернопільської місцевої прокуратури, заявленого в інтересах держави до ПАТ «Птахофабрика Тернопільська».

 

Постановою Західного апеляційного господарського суду задоволено апеляційну скаргу прокуратури Тернопільської області щодо укладення договору про пайову участь замовника у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури села Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області та стягнення понад 343 тис грн пайового внеску. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Відео священика про вибоїни на дорогах Львівщини б’є рекорди переглядів (Відео)

Наступна стаття

У Теребовлі поки господарі були на роботі, їхня домівка згоріла

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.