Тернополяни одягнули різнокольорові непарні шкарпетки

«Кольорові шкарпетки» об’єднали сьогодні тернополян. Жителі міста одягали різнокольорові непарні шкарпетки, щоб підтримати сонячних людей.

 

Акція приурочена Міжнародному дню людей із синдромом Дауна. З цієї нагоди громадська організація «Центр Бебіко» організувала продаж різнокольорових шкарпеток. В результаті вдалося виручити майже тринадцять тисяч гривень. Кошти підуть на організацію відпочинку дітей із синдромом Дауна.

 

«Акція тривала упродовж дня. Тернополяни купували та одягали різні шкарпетки для того, щоб підтримати сонячних людей. Ми проводимо це для того, щоб показати солідарність і розуміння людей із синдромом Дауна. Люди одягали наші брендові шкарпетки, а також просто різнокольорові. Вдячні всім, хто купував у нас шкарпетки. Цим ви підтримували сонячних діток. Оскільки виручені кошти віддамо, щоб оплатити відпочинок дітей із синдромом Дауна», – каже координаторка акції Ольга Гордієнко.

 

Флешмоб «Кольорові шкарпетки» мав продовження у соцмережах. Для цього потрібно було одягнути різні шкарпетки, зробити фото з хештегом # LOTSOFSOCKS й опублікувати світлини. До ініціативи доєднувались й тернопільські школярі. На фото учні економічної школи.

 

 

 

 

 

 

Додамо, таку акцію проводять у Тернополі з 2010 року. Її започаткували, щоб підтримати людей із синдромом Дауна, а також підвищити рівень інформованості жителів міста.

 

Вікторія Неборак

 

 

Попередня стаття

Понад 60 тисяч гривень сплатять перевізники за руйнацію доріг Тернопільщини

Наступна стаття

Фінал чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» відбудеться у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.