Фінал чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» відбудеться у Тернополі

Вперше за 20 років Тернопіль прийматиме фінальний тур чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» серед юнаків 2004 р.н. Змагання відбудуться 21-24 березня в спортивному комплексі №1 ТНЕУ (Майдан Перемоги, 3). Участь у фіналі приймуть команди з Тернополя, Києва, Білої Церкви, Дніпра, Харкова та Острога.

 

Завершаться волейбольні змагання у неділю, 24 березня. Організаторами змагань є управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міськради та комунальний заклад “Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1”. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

   Тернополяни одягнули різнокольорові непарні шкарпетки

Наступна стаття

Тернополяни мають захищати свої права на інтелектуальну власність (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.