У Чорткові оголосили Дні жалоби за загиблим 14-річним хлопчиком

Ввечері, 25 березня, Чортків сколихнула жахлива новина – на території недіючої хімчистки внаслідок ураження струмом в електрощитовій загинув 14-річний хлопчина. Ним виявився учень 8-го класу Чортківської СШІ ім. Р.Ільяшенка №3 – Денис Антипов.

 

Згідно з офіційною версією поліції, Денис разом із п’ятьма друзями (всі – 2004-2005 року народження) на території недіючої хімчистки гралися хованки. Місце, яке вони обрали для розваг, було огороджене, але не охоронялось. У ході гри школярі увійшли до приміщення електрощитової. Денис, намагаючись сховатись, зайшов якнайдалі, внаслідок чого хлопця вдарило струмом. Школяр загинув на місці.

 

У зв’язку з трагічною загибеллю Дениса, Чортківський міський голова видав розпорядження про оголошення днів жалоби у місті 26 та 27 березня. Прес-служба Чортківської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На дорогах Тернопільщини побільшало камер відеоспостереження

Наступна стаття

Тренування для мозку: у Тернополі відбудеться фестиваль психологічних ігор (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • може Чортківської міської ради?

  • Люда
  • Так, дякуємо.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.