На дорогах Тернопільщини побільшало камер відеоспостереження

Ще два прилади відеоспостереження TruCAM додалося на дорогах краю. Їх встановили на міжнародних трасах М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка на ділянці 154-191 км та М-19 Доманове -Ковель-Чернівці-Тереблече на ділянці 330-415 км. Зазначені прилади запрацювали з 25 березня.

 

Нагадаємо, з 3 грудня 2018 року на міжнародній трасі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська для контролю швидкісного режиму тернопільські патрульні почали використовували лазерний вимірювач TruCAM. Про відео та фото фіксацію порушень правил дорожнього руху водіїв інформують встановлені дорожні знаки.

 

Спостереження ведеться виключно з узбіччя дороги, де припаркований службовий автомобіль із увімкненими проблисковими маячками синього кольору. Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Нагадаємо, згідно з ч. 1 ст. 122 КУпАП: перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень, а згідно з ч.3 цієї ж статті — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год — штраф у розмірі 510 гривень.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Чорткові дитина згоріла живцем у електрощитовій

Наступна стаття

У Чорткові оголосили Дні жалоби за загиблим 14-річним хлопчиком

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.