Тернопільські волейболісти – переможці чемпіонату України

Днями у Тернополі відбувся фінальний турнір чемпіонату України з волейболу “Дитяча ліга” серед юнаків 2004 р.н. Першість у змаганнях здобула команда КП Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1». Тренери переможців – Семотюк Назар, Туркула Михайло та Гаврилюк Роман.

 

За результатами змагань, «срібло» виборола команда ДЮСШ “Юність” з Білої Церкви Київської обл, а почесне третє місце посіли волейболісти Київського спортивного ліцею-інтернату.

 

Тернопільські спортсмени також стали переможцями у номінаціях: кращий гравець MVP – Бойко Євген, кращий центральний блокуючий – Шельвах Владислав та кращий ліберо – Мамчур Назар. Прес-служба Тернопільської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Поліція області відкрила два кримінальних провадження через вибори

Наступна стаття

Отримати готову ID-картку тернополяни зможуть навіть у день виборів – 31 березня

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.