У Кременці п’яний чоловік завдав товаришу кілька ножових поранень

Кілька ударів кухонним ножем по стегнах наніс 38-річний кременчанин своєму на 10-років старшому знайомому. Зрозумівши, що накоїв, чоловік побіг до сусідів, аби ті викликали швидку. Медики потерпілого госпіталізували і надали необхідну допомогу, його життю загрози немає.

 

Правоохоронці з’ясували, що того дня потерпілий гостював у молодшого знайомого. Чоловіки вживали алкоголь, а коли вже були добряче напідпитку, розгорівся конфлікт. В якийсь момент господар схопив кухонний ніж і кілька разів увігнав у гостя лезо.

 

Пізніше жоден з чоловіків так і не згадав причини сварки, яка могла закінчитися фатально. Зловмиснику поліцейські попередньо інкримінують частину 1 статті 122 Кримінального кодексу –  умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Отримати готову ID-картку тернополяни зможуть навіть у день виборів – 31 березня

Наступна стаття

На Тернопільщині іномарка влетіла у фуру, водій в комі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.