На Тернопільщині іномарка влетіла у фуру, водій в комі

В церебральній комі та попередньо з переломом основи черепа до лікарні бригада швидкої госпіталізувала чоловіка. Травми потерпілий отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

 

Аварія трапилася 27 березня близько 7:30 на автодорозі Радивилів-Кременець-Остріг. За попередніми даними, водій автомобіля Mazda 6 не впорався з керуванням на слизькій та засніженій дорозі. В результаті – іномарку занесло та викинуло на смугу зустрічного руху. Там легківка врізалася в вантажівку DAF.

 

Кермувальника Mazd(и) від удару викинуло з автомобіля. Слідчо-оперативна група Кременецького відділу поліції, яка приїхала на місце нещастя, надавала домедичну допомогу постраждалому до приїзду медиків.

 

Попередньо водій вантажівки тверезий. Причини ДТП встановить слідство. Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ. Відділ клмунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Кременці п’яний чоловік завдав товаришу кілька ножових поранень

Наступна стаття

Через ремонт дороги на Бандери затор (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.