Тернопільські студенти пошили шкільну форму з елементами вишивки та світловідбивачів (Фото)

Студенти та викладачі Тернопільського вищого професійного училища сфери послуг та туризму створили вишукану шкільну форму для учні Нової української школи. У дизайнерській колекції використали елементи вишивки та світловідбивачів.

 

Свої вироби презентували на Всеукраїнському конкурсі «Прорив легкої промисловості України», який відбувся у Хмельницькому.

 

– Тема цьогорічного змагання – «Безпека як тренд» – була присвячена популяризації безпеки дорожнього руху серед молоді. Так, учасникам запропонували створити одяг, використовуючи світловідбивальні елементи – стрічку або флікери. Під час фінального показу дизайнери довели, що таке незвичайне оздоблення можна вдало поєднувати з вбраннями різного стилю. Серед доробків, які представили конкурсанти – національні костюми, шкільна форма, повсякденний та спортивний одяг, поліцейська уніформа тощо, – розповідають організатори конкурсу.

 

На колекцію тернопільських дизайнерів вже відреагували в управлінні освіти та науки облдержадміністрації. Сучасна шкільна форма неабияк сподобалася керівниці управління Ользі Хомі.

 

– Тернопільське училище сфери послуг та туризму розробило форму для НУШиків!!! Як вам, – пише чиновниця у соцмережі.

 

Також багато схвальних відгуків колекція зібрала у соцмережах. Тернополяни пишуть, що тепер шкільна форма може стати улюбленим одягом для всіх учнів.

 

Наталія Луків

Фото з соцмереж

Попередня стаття

Поблизу Тернопільського ставу масово труять чайок

Наступна стаття

«За п’ять років ми встигнемо виконати усі пункти програми», – Анатолій Гриценко

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.