Поблизу Тернопільського ставу масово труять чайок

Близько 15 сизих мартинів загинули біля Тернопільського ставу. Мертвих птахів знайшли минулого тижня на набережній поблизу пляжу «Циганка».

 

Як повідомили в обласному управлінні Держпродспоживслужби, попередньою причиною загибелі Мартинів сизих є отруєння невідомою речовиною.

 

– Під час патолого-анатомічного розтину виявлено зміни, характерні для гострого отруєння. Також зауважимо, що територія міста Тернополя благополучна щодо гостроінфекційних захворювань птиці, – розповіли в управлінні.

 

Дослідження тривають, оскільки речовину, якою отруїлися птахи, наразі не встановлено.

 

Нагадаємо, масова загибель птахів біля Тернопільського ставу була і минуло річ. Тоді понад 170 загиблих птахів знайшли на березі ставу з боку канави в селі Біла. Дослідження вказали, що причиною стало отруєння.

Попередня стаття

На Тернопільщині у підвалі знайшли застреленого чоловіка

Наступна стаття

Тернопільські студенти пошили шкільну форму з елементами вишивки та світловідбивачів (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.