У Тернополі п’яний водій спричинив потрійну ДТП

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 28 березня близько 23:50 години на вулиці Тарнавського у Тернополі. Зіткнулися три легкові автомобілі. Винуватець аварії на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння.

 

Патрульні встановили, 24-річний водій автомобіля Fiat Doblo не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos, який рухався попереду, під керуванням 36-річного водія. Після чого, по інерції, автомобіль Daewoo Lanos зіткнувся з транспортним засобом Volvo XC 60.

 

Під час перевірки документі у водія Fiat патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння: виражене тремтіння пальців рук, нечітка мова, різкий запах алкоголю з порожнини рота. Чоловікові запропонували пройти освідування на місці або ж у медичному закладі. Результат огляду – 2, 30 проміле алкоголю в крові, що є перевищенням допустимої норми практично у 12 разів.

 

Окрім того, 24-річний тернополянин, перебуваючи в п’яному вигляді, поводився грубо та агресивно щодо громадян та патрульних, виражався нецензурною лайкою, вчиняв хуліганські дії та на неодноразові зауваження жодним чином не реагував.

 

В результаті автопригоди кермувальник Fiat отримав протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП), ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння), ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Усі матеріали справи передадуть до суду.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополя запрошують приєднатися до наймасовішої екологічної акції

Наступна стаття

Несподівана начинка: тернополянка знайшла у хлібі залізний болт

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.