14 квітня вулицями Тернополя пройде Хресна дорога

14 квітня о 16.00 год. центральними вулицями Тернополя пройде загальноміська молитовна Хресна хода, яку очолить Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівського УГКЦ кир Василій Семенюк. 

 

Маршрут Хресної дороги  пролягатиме від Архикатедрального собору вздовж вулиці Руської до Театрального майдану та вулицею Листопадовою віряни повернуться до храму.

 

Того ж дня о 15.00 год. в Архикатедральному Соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці відбудеться Божественна Літургія. Священнослужителі української греко-католицької церкви запрошують до спільної молитви усіх християн, незалежно від конфесії.

Попередня стаття

Майже 400 ID-карток отримали жителі Тернопільщини напередодні та у день виборів

Наступна стаття

«Буде країна коміків», – тернополяни про попередні результати президентських виборів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.