На Бандери тролейбус збив 80-річного чоловіка

ДТП сталася сьогодні, 1 квітня, близько 10:00. На проспекті С. Бандери на пішохідному переході тролейбус збив 80-річного чоловіка. Про це МедіаТОРу повідомляють очевидці події.

 

– Дідусь перехов дорогу на пішохідному переході. Тролейбус також їхав не швидко. Як сталося зіткнення незрозуміло. Жінка-подій напевне просто вчасно не зреагувала, – каже очевидиця події пані Ірина.

 

У поліції факт ДТП підтверджують. Кажуть чоловіка, 1939 року народження, з черепно-мозковою травмою та забійною раною потилиці госпіталізували до Тернопільської обласної лікарні.

 

Попередньо водій тролейбуса був тверезий.

 

Фото: UA: Тернопіль

Попередня стаття

За кого на президентських виборах голосували тернополяни. Найсвіжіші данні

Наступна стаття

На Тернопільщині опрацювали майже 90% виборчих протоколів. Лідирує чинний Президент

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.