Мотоцикліста, який на Чортківщині спричинив ДТП і втік, знайшли в лікарні

Більше доби правоохоронці Чортківського відділу поліції встановлювали місце перебування хлопця, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду та втік. Аварія трапилася в селі Свидова Чортківського району.

 

Нагадаємо, в населеному пункті не розминулися LADA Kalina та мотоцикл Honda. В результату удару до реанімаційного відділення у важкому стані потрапила двадцятирічна пасажирка мотоцикліста. Дівчину прооперували. Кермувальник мотоциклу з місця події втік, залишивши свій транспорт. Проте його особу правоохоронці встановили. Це – житель смт.Товсте, 1993 року народження.

 

Через добу втікач звернувся за допомогою до Чортківської лікарні. У нього лікарі констатували підозру на перелом ноги. Саме в медзакладі молодого чоловіка піймали. Чому він залишив місце події пояснити не може. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Водійка на Тернопільщині вчинила смертельне ДТП, бо купила права

Наступна стаття

Тернополян просять зібрати 300 Великодніх кошиків для потребуючих

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.