На Теребовлянщині через забруднення земельної ділянки відходами відкрили кримінальне провадження

На Теребовлянщині через забруднення місцевим підприємством побутовими відходами земельної ділянки, яка знаходиться на території с.Плебанівка, відкрили кримінальне провадження. 

 

До Теребовлянської місцевої прокуратури звернувся староста с.Плебанівка Теребовлянської ОТГ із заявою про те, що товариство з обмеженою відповідальністю та приватне підприємство, в порушення спеціальних правил поводження з відходами, здійснюють забруднення побутовими відходами земельної ділянки, яка знаходиться на території села в межах населеного пункту, чим створюють небезпеку для життя, здоров’я людей та довкілля. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.239 КК України. Триває досудове розслідування, – повідомляють у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

 

Зазначимо також, нещодавно на Плебанівському сміттєзвалищі виникла пожежа. Побутові відходи горіли декілька днів. Вигоріло близько сотика території з відходами. Займання було настільки складним, що пожежники гасили його кілька годин. Відео з місця події Ви можете переглянути за посиланням.

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині розшукують чоловіка, який пограбував магазин (Відео)

Наступна стаття

Копія чудотворної ікони Розп’яття Спасителя перебуватиме у Тернополі до 6 квітня

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.