У Тернополі судитимуть водія маршрутки, який збив дитину на пішохідному переході

У Тернополі перед судом постане водій маршрутного таксі марки «Богдан», який 18 червня 2018 р., рухаючись по вул. Кн. Острозького, наїхав на малолітню дитину. Дівчинка переходила проїзну частину дороги в межах регульованого пішохідного переходу.

 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12-річну дитину медики госпіталізовали до дитячої обласної клінічної лікарні із багаточисельними травмами. За результатами експертизи травми дитини кваліфіковані як тілесні ушкодження середньої тяжкості.

 

В ході проведення досудового розслідування водію оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження). На даний час обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерований до Тернопільського міськрайонного суду. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Замість помолитися зборівчанин пограбував Зарваницький духовний центр

Наступна стаття

На вихідних тернополянам доведеться прихопити з собою парасольки, падатиме дощ

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.