У Тернополі відбулись перші в Україні автозмагання “Джімхана” (Відео)

У Тернополі відбулись перші в Україні змагання з “Джімхана”. Участь приймали гонщики з усієї країни.

 

Джимхана – вид автоспорту, що набув поширення в Японії, США, Великобританії і Південній Африці. Так само як і в автокросу, траси джімхани часто дуже складні, і запам’ятовування траси – одна з найважливіших частин цього спорту. Управляється цей вид спорту Японської автомобільною федерацією, японським підрозділом FIA. 

 

Мета змагань – пройти трасу за мінімальний час з максимальною швидкістю. На трасі розставляються перешкоди у вигляді конусів, автомобільних покришок і бочок. Водій повинен проходити трасу в заздалегідь встановленому порядку, показуючи різні техніки водіння. Проходячи трасу джімхани, пілот повинен виконувати розвороти на 180 і 360 градусів, показувати вправи з їздою задом, проходженням паркувальних боксів, крутінням «вісімок» і інші складні елементи. В результаті джімхану можна уявити собі як вид автоспорту, в якому є точка старту, ряд перешкод і фініш, якого потрібно досягти за мінімально короткий проміжок часу.

 

Попередня стаття

У КВУ проаналізували програми Зеленського і Порошенка

Наступна стаття

Замість помолитися зборівчанин пограбував Зарваницький духовний центр

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.