На Тернопільщині розшукують рідних чоловіка, який втратив пам’ять (Відео)

В одному з медичних закладів Тернопільщини перебуває чоловік, який не знає про себе нічого. У нього –  амнезія. Пам’ять пацієнт втратив через падіння близько півроку тому. Відтоді правоохоронці намагаються встановити його особу та розшукати рідних.

 

Про пацієнта у поліцію повідомив диспетчер районної лікарні. Він розповів, що до них звернувся чоловік з травмою голови на скаргами на головний біль. Невідомий не міг повідомити свої анкетні дані, оскільки втратив пам’ять в результаті падіння.

 

– Того дня сніжило й було дуже слизько. Я зашпортнувся й впав назад, при цьому вдарився голою об бордюр. До мене одразу підійшла жінка й завела до медичного закладу, де мені надали медичну допомогу – розповів незнайомець.

 

Як повідомив заступник директора некомерційного комунального підприємства Бережанської центральної районної лікарні Ярослав Корбило, пацієнт поводить себе спокійно й як такий шкідливих звичок немає, окрім паління. Наразі він продовжує знаходиться в медичному закладі.

 

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про чоловіка, поліцейські просять телефонувати за номерами у Бережанах (03544) 2-12-45, (067)-306-98-91 або на лінію «102». Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

ЦВК опрацювала 100% протоколів: В.Зеленський випереджає П.Порошенка у два рази

Наступна стаття

На Тернопільщині начальника відділу однієї з міських рад затримали на хабарі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.