На Тернопільщині начальника відділу однієї з міських рад затримали на хабарі

На Тернопільщині начальника відділу однієї з міських рад викрито на одержанні хабара. Посадовець одержав неправомірну вигоду в сумі 5000 грн від заявника за реєстрацію декларації про готовність до експлуатації об’єкта щодо будівництва житлового будинку в населеному пункті.

 

3 квітня посадовцю повідомлено про підозру за ч.3 ст. 368 КК України (Одержання неправомірної вигоди службовою особою). Вирішується питання про обрання підозрюваному у скоєнні злочину запобіжного заходу та відсторонення останнього від займаної посади. Розслідування триває. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині розшукують рідних чоловіка, який втратив пам’ять (Відео)

Наступна стаття

У Заліщиках затримали водія-втікача, який насмерть збив 16-річну дівчину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.