У Заліщиках затримали водія-втікача, який насмерть збив 16-річну дівчину

Водія-втікача, з вини якого загинула дівчина, затримали. Двадцятирічний заліщанин після дорожньо-транспортної аварії не зупинився, а поїхав далі.
Аварія трапилася 3 квітня близько 17:40 у Заліщиках. Під колесами Mercedes опинилася шістнадцятирічна жителька району. За словами начальника місцевого відділення поліції Вадима Міжнова, дівчина стояла на автобусній зупинці і чекала на родичів. Останні під’їхали та припаркувалися з іншої сторони дороги.

Потерпіла почала перебігати проїжджу частину за межами пішохідного переходу, хоча він знаходився за сорок метрів від нещастя. Проте перейти безпечно дорогу дівчині не вдалося. Вона потрапила під колеса іномарки, оскільки водій не встиг загальмувати.

Винуватець аварії не зупинився, а поїхав далі. Пішохід від отриманих травм загинула на місці події. Родичі запам’ятали, що автомобіль-втікач був на болгарській реєстрації.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на аварію, особу водія встановили. Менш як за годину його затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловік у скоєному зізнався, а не зупинився, бо злякався того, що сталося. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Тепер заліщанину доведеться відповідати перед законом відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

На Тернопільщині начальника відділу однієї з міських рад затримали на хабарі

Наступна стаття

На Лановечинні під час спалювання сміття загорілася жінка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.