Нові трактори та обрискувачі закупила об’єднана компанія CFG/«МРІЯ» (Відео)

Нові потужності. Півсотні одиниць сільськогосподарської техніки закупила об’єднана компанія CFG/«МРІЯ». Трактори Massey Ferguson з автоматичною трансмісією і системою навігації можуть працювати 24/7.

– Тут є багато різних режимів, для прикладу, коли працюємо в полі, трактор відчуваєнавантаженняі самостійно змінює передачі. У ньому хороше управління, підвіска, оптика, – тракторист Василь.

Швидше обробляти поля допоможуть самохідні обприскувачі New Holland завдяки своїм габаритам. Висота машин майже два метри, а ширина штанг – 36.

– Кліренс даної машини 1 м 80 см, що дуже добре для якісного обробітку соняшника і кукурудзи. Техніка зручна в керуванні, сподобалося, що обприскувач м’який, – механік з обслуговування обприскувачів Євген.

Нова техніка об’єднаній компанії обійшлася у понад 8,5 млн дол. У 2019-му CFG/ «МРІЯ» інвестує понад 50 млн дол в оновлення технічного парку. Збільшується і кількість персоналу, що його обслуговує.

– Це основна поставка тракторів та самохідних обприскувачів, вартість яких складає USD 10 млн. Загальний обсяг інвестицій на поточний рік складає USD 51 млн. На наступний рік запланована, орієнтовно, така ж сума, – операційний директор агрохолдингуCFG/«МРІЯ» Георг Фон Нолкен.

Незабаром на землях компанії з’явиться ще двісті одиниць сільгосп техніки – нові комбайни, навантажувачі й транспортні причепи.

 

Попередня стаття

У Тернополі Mercedes врізався в рекламний щит. Дружина кермувальника загинула

Наступна стаття

З понеділка батареї у тернополян будуть холодні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.