Теледебати між В.Зеленським та П.Порошенком заплановано на 19 квітня

19 квітня о 19:00 годині – дата і час запланованих теледебатів між кандидатами у президенти України В.Зеленським та П.Порошенком.

 

Згідно з законом, словесний двобій повинен відбутися на Суспільному мовленні. Попри це Володимир Зеленський висловив бажання зустрітися з опонентом на НСК “Олімпійський”. У команді Петра Порошенка відповіли: “Стадіон, так стадіон”. Обидва кандидата заявили, що готові співфінансувати трансляцію теледебатів на НСК “Олімпійський”. Втім, позиція представників Суспільного мовлення залишається незмінною – у їхній студії, з їхнім модератором і за їхніми правилами, – повідомляє ТСН.

 

Нагадаємо, у першому турі виборів Президента України, який відбувся 31 березня, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

 

 

 

Попередня стаття

Зниклу безвісти жительку Заліщиків знайшли мертвою у Дністрі

Наступна стаття

У тернопільському парку, на місця зрубаних беріз, висадили тисячу саджанців (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.