У Тернополі затримали водія, який на Гаївському перехресті збив жінку і втік

У Тернополі розшукали та затримали водія, який наїхавши на людину, втік з місця ДТП. Керманичем виявився 37-річний житель обласного центру. У порушника взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

 

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 5 квітня близько 16:32. На Гаївському перехресті у Тернополі водій автомобіля марки Chevrolet AVEO збив жінку та залишив місце події.

 

29-річну жительку села Грабівці Тернопільського району медики госпіталізували в травматологічне відділення.  У потерпілої лікарі зафіксували закриту черепно-мозкову травму, струс, закриту травму поперекового відділу хребта, забої та гематоми ніг. Досьє102.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

За підробку документів на Тернопільщині судитимуть працівників автошколи

Наступна стаття

Тернополян запрошують на ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації та телебачення «Кінохвилька» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.