Тернополян запрошують на ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації та телебачення «Кінохвилька» (Відео)

З 11 по 14 квітня у Тернополі відбудеться «ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації та телебачення «Кінохвилька». 

Впродовж чотирьох днів любителі кіно зустрінуться з кіномитцями та акторами, переглянуть майстер-класи професій кіновиробництва, кінопокази і мультфільми. Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” є інформаційним партнером цього заходу. Для його учасників досвідчені журналісти та відеооператори проведуть майстер-клас “Онлайн-Newsroom”.

Проявити ж свої акторські здібності доролі та діти зможуть, взявши участь у кастингу від Одеської кіностудії. Окрім цього, серед гостей відбудеться розіграш подарунків та різні конкурси. Зокрема, на кращий костюм героїв кіно, анімації, аніме (умови конкурсу та реєстрація за номером телефону: 067 94 52255, Олена ) та конкурс соціального ролика (умови конкурсу та реєстрація за номером телефону: 097 830 90 83, Наталія).

Кожен, хто хоче стати професіоналом у світі кінопродакшн, повинен зареєструватися, прийти та отримати паспорт учасника фестивалю. Подати заявку на участь можна Тут. Вхід вільний для усіх!

ПРОГРАМА «ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації та телебачення «Кінохвилька»

11 квітня (четвер):
з 10:00 до 18:00 – кастинг від Одеської кіностудії. Місце проведення: ” Бібліотека – музей «Літературне Тернопілля» вул. І.Франка, 21,Тернопіль (лише за попередньою реєстрацією по телефону: 097 129 28 33, Валерія).

12 квітня (п’ятниця):

13:30 – 14:30 – Шоу програма та хода костюмованих героїв та гостей фестивалю від пам’ятника І.Франка до Українського народного дому “Перемога”.
14:45 – 15:00 – Шоу програма біля Українського народного дому “Перемога”.
15:00 – 15:45 – Урочисте відкриття ІІІ Всеукраїнського фестивалю кіно, анімації та телебачення “Кінохвилька”( глядацький зал Українського народного дому “Перемога”)

16:00 – 17:00 – “ХвиляКінопродакшн” – майстер-класи кіно- професій. Майстер-класи від гостей фестивалю та від друзів «Кінохвильки» з м. Тернополя
( детальну карту майстер- класів отримаєте на фестивалі)
17:15 – 19:00 – Зустріч з актрисою Тетяною Лаврушко та перегляд фільму “Пригоди св. Миколая».  

13 квітня( субота):

10:00 – 12:00 – Відкриття другого дня фестивалю ІІІ Всеукраїнського фестивалю кіно, анімації та телебачення “Кінохвилька”( глядацький зал Українського народного дому “Перемога”). Зустріч з Віктором Андрієнко та перегляд анімаційного фільму “Микита Кожум’яка” . 
12:15 – 14:30 – Звіти медійних команд Тернополя. Конкурс соціального ролика.
14:45 – 17:00 – Майстер-класи гостей фестивалю. Працює студія “Хвиля Кінопродакшн”.
17:00 -19:00 – Урочисте закриття, підсумки конкурсів ІІІ Всеукраїнського фестивалю кіно, анімації та телебачення “Кінохвилька”( глядацький зал Українського народного дому “Перемога”). Перегляд фільму “11 дітей з Моршина”.

Деталі за телефоном: 067 332 45 35.

Попередня стаття

У Тернополі затримали водія, який на Гаївському перехресті збив жінку і втік

Наступна стаття

Тернополян просять допомогти врятувати життя батькові трьох дітей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.