Відтепер «Доступні ліки» тернополяни отримуватимуть лише за електронним рецептом

З 1 квітня Урядова програма «Доступні ліки» перейшла в адміністрування Національної служби здоров’я України. Відтак, відпуск лікарських засобів за цією програмою в Україні, та в Тернополі, зокрема, здійснюватиметься виключно за електронними рецептами.

Виписуватимуть рецепти сімейні лікарі, терапевти чи педіатри, з якими пацієнти підписали декларації. Громадяни, які ще не обрали сімейного лікаря, не зможуть скористатися програмою «Доступні ліки».

Перехід програми до Національної служби здоров’я України дозволяє пацієнтам отримувати ліки за рецептом у будь-якій аптеці в Україні, яка має договір з НСЗУ, без прив’язки до місцевості, де цей рецепт був виданий.

Нагадаємо, жителі Тернопільської міської територіальної громади можуть підписати декларацію про надання первинної медичної допомоги за наступними адресами:

вул. Острозького, 6Амбулаторії  №№1, 2, 3, 4
вул. Волинська, 40Амбулаторія № 5
вул. Петриківська. 25ААмбулаторія № 6
вул. Золотогірська. 12Амбулаторія №7
вул. Ст.Бандери. 72Амбулаторія № 8
вул.Купчинського, 14Амбулаторії № 9, 10, 11, 12, 13
вул. Куліша, 7Амбулаторія № 14
вул. Курбаса, 6Амбулаторія № 15
вул. Бродівська, 50бАмбулаторія № 16

 

с.Малашевці, вул.Стрілецька,11  Амбулаторія №17

Інформацію про сімейних лікарів, які надають первинну медичну допомогу в КНП “ЦПМСД” (м.Тернопіль), можна отримати на сайті закладу у розділіі «Лікарі центру».

На сайті Центру також розміщений список аптек-учасників урядової програми реімбурсації “Доступні ліки” у м. Тернополі та покрокова інструкція, як отримати ліки за електронним рецептом. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

У Тернопіль приїде Митрополит Епіфаній

Наступна стаття

Обманувши десятки людей, тернополянин привласнив близько мільйона гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.