На Збаражчині 19-річний хлопець задля розваги пограбував сусіда

На Тецрнопільщині правоохоронці затримали жителя одного із сіл Збаражчини. Аби покататися, 19-річний хлопець вночі викрав автомобіль марки «Volkswagen T4»бус у сусіда та прихопив з салону 2800 гривень. Викрадений бус з пошкодженим колесом правоохоронці виявили  на узбіччі дороги у сусідньому селі.

 

 

Як з’ясувалося, хлопець повертався додому пізно ввечері з гостей. На сусідському подвір’ї помітив автомобіль. З якою метою сів покататися на чужому транспорті – пояснити не зміг. В автівку потрапив без проблем, адже власник не замкнув дверей, ще й залишив ключі від машини в салоні. Проте далеко заїхати не вдалося, пробивши колесо, зупинився у сусідньому селі. У машині зловмисник знайшов гроші, які тікаючи прихопив з собою.

 

Підозрюваний у протиправному зізнався. Крадені гроші у нього вилучили. Кримінальне провадження відкрили за двома статтями Кримінального кодексу України: 185 (крадіжка) та 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Оксану Муху, яка ввійшла до півфіналу “Голосу країни”, підтримав син Квітки Цісик (Відео)

Наступна стаття

Бізнес-курс MESH – екватор. Студенти готові започатковувати власну справу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.