Оксану Муху, яка ввійшла до півфіналу “Голосу країни”, підтримав син Квітки Цісик (Відео)

7 квітня на черговому виступі у телепроекті “Голос країни” львів’янці Оксані Мусі вдалось знову неабияк вразити глядачів та суддів. Вона неперевершено виконала пісню “Ворожка” та потрапила у півфінал проекту.

“Дякую! Всім, хто почув мене! Хто почув Українську Пісню! Хто повірив у мене! Хто голосував за мене! Йдемо далі! Зустрінемося за тиждень у ПІВФІНАЛІ! Далі буде…)”, – сказала Оксана Муха. 

Співачка вкотре нагадала усім, що прийшла на проект, аби прославити творчість неймовірно талановитої американки українського походження Квітки Цісик. На творчість знаної львів’янки Оксани Мухи відгукнувся сам син легендарної Квітки Цісик – Едвард Ракович (Едвард-Володимир Едвардович Ракович). Він висловив свою підтримку українській виконавиці, яка популяризує творчість його матері Квітки Цісик. За його словами, мама б неабияк пишалася талантом Оксани Мухи та її любов’ю до української пісні, української музики та культури, загалом до України. Також Едвард зазначив, що у цьому вони надзвичайно схожі – це дві великі артистки, які володіють глибоким талантом душевного співу та любов’ю до рідної пісні.

Попередня стаття

У селі Нижбірок на Гусятинщині діток вчать фінансової грамотності (Відео)

Наступна стаття

На Збаражчині 19-річний хлопець задля розваги пограбував сусіда

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.