За добу на Тернопільщині від вогню і води загинули дві людини

 Два смертельних випадки задокументували поліцейські за минулу добу. Так, у селі Шипівці у власному помешканні загинув місцевий мешканець. 54-річний господар  помер через звичку палити в ліжку. За попередніми даними, пенсіонер вирішив викурити цигарку у ліжку та заснув. Це в свою чергу спричинило загорання постільної білизни, а згодом і ліжка. Пожежу вдалося загасити, однак чоловік у вісні  задихнувся чадним димом.
Тіло невідомої жінки виявили у Дністрі мешканці села Вістря на Монастирищині. Поліцейські встановили, що це мешканка села Залісся. Жінку вже декілька днів розшукували родичі та поліцейські на Франківщині, де знайшли її сумку з документами. Як з’ясувалося, жіна поїхала до Івано-Франківська в лікарню на консультацію та не повернулася. Слідів насильницької смерті на тілі померлої не виявлено. Наразі правоохоронці з’совують усі обставини.
Відомості про дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань злочинів. Тривають слідчі дії. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Жителя Кременеччини, який перерізав горло односельцю, ув’язнили на 7,5 років

Наступна стаття

Напередодні другого туру президентських виборів поліція Тернопільщини переходить на посилений режим роботи

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.