На набережній Тернопілського ставу планують звести відпочинковий комплекс (Фото)

На набережній Тернопільського ставу, а саме в парку ім. Т. Г. Шевченка від ФСТ «Динамо» в сторону заводу «Опілля», планують звести рекреаційно-відпочинковий комплекс. Обговорення щодо розташування зазначеного об’єкту вже розпочато. Коментарі з цього приводу тернополяни можуть залишити на платформі «Електронні консультації та опитування».

Об’єкт включатиме:

  • зони відпочинку;
  • технологічні водойми рекреаційного призначення;
  • спортивний та дитячий ігровий майданчики;
  • заклади громадського харчування, душові кабіни та роздягальні, шезлонги тощо.
  • елементи благоустрою (LED освітлення території, декоративного озеленення тощо, встановлення фонтанів для циркуляції води в ставі з метою запобігання її цвітіння)

Опитування триватиме впродовж 31-го дня – з 2 травня до 2 червня.

Зазначимо, нещодавно, в ніч з 11 на 12 квітня 2019 року, на території цього ж парку в районі спортивного комплексу «Динамо» невідомі самовільно зрізали зелені насадження – верби, тополі та ялини. Як повідомила головний спеціаліст-ландшафтник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Світлана Молодецька, ордер на видалення цих дерев міською радою не видавався, тому зрізання вважається незаконним».  Більш детально про незаконну порізку зелених насаджень ви можете дізнатися за посиланням.

Попередня стаття

На Тернопільщині затопило 160 домогосподарств

Наступна стаття

Зруйнований тротуар на Миру відремонтують за кошти забудовника

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.