Зруйнований тротуар на Миру відремонтують за кошти забудовника

Спеціальна комісія, до сладу якої увійшли представники Держекоінспекції, Державного архітектурно-будівельного контролю, відділу земельних ресурсів, проектанта та забудовника, обстежила територію будівництва на вул. Миру у Тернополі. Встановлено, частковий зсув ґрунту у виритий котлован відбувся через сильний дощ. Оскільки прилеглий тротуар зруйнований, то забудовник зобов’язався його відремонтувати за власний кошт після настання сприятливих погодних умов.

Також комісія повідомила, що загроз для прилеглих будинків немає. За їхньою інформацією, згідно з проектною документацією будівництво на зелених зонах поруч з об’єктом будівництва здійснюватися не буде.

Нагадаємо, на вулиці Миру затопило забудову. Робоча техніка стоїть в багнюці кілька днів. Навколо ями осувається ґрунт. Попри огорожу «пливе» тротуар. Мешканці мікрорайону «Дружба» виступають проти  зведення багатоповерхівки. Більш детально про ситуацію щодо будівництва на Миру ви можете переглянути за посиланням.

Фото Bodko Su
Попередня стаття

На набережній Тернопілського ставу планують звести відпочинковий комплекс (Фото)

Наступна стаття

У Чорткові встановили, хто зруйнував великодні композиції у центрі міста (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.