Вона мала прожити довге, чудове життя, – чоловік жорстоко вбитої тернопільської тату-майстрині

Фото з особистого архіву Руслана Подвашецкого

Колишній чоловік жорстоко вбитої тернопільської тату-майстрині Тетяни Подвашецької Руслан присвятив коханій пост у соцмережі Фейсбук. Чоловік й досі не може підібрати слів та описати те, що сталось. У Тетяни мало бути довге щасливе життя, натомість залишилося лише сподіватися, що вбивцю жінки покарають справедливо і він відповість за скоєне, – зазначає він. Разом з Тетяною Руслан Подвашецький прожив у шлюбі шість років.

“Моя маленька, моє кохання, і сенс мого життя, Вічна тобі пам’ять! Те що трапилося це жах, це найжахливіше, що могло б статися,в ніч з 15 на 16 квітня трагічно, жорстоко, жахливо, і не людяно була вбита моя жінка. Те що з тобою зробив Андрій це жах, нема тих слів, щоб сказати, підібрати чи описати те що трапилося, і що в мене зараз на душі, це важкість, смуток тривога і біль…Цього не мало б статися, вона мала б прожити довге, чудове життя. Сподіваюся тільки на те що ця людина понесе гідний вирок і буде осуджена тільки по справедливості,і ніяк більше. Вона прийняла важкі муки, і біль, дивилася смерті в лице, і дуже шкода те, що мене в ту трудну хвилину поруч не було, коли їй так була потрібна допомога. Ми прожили майже 6 років разом, було куча різного, куча вражень, куча моментів, і спогадів які житимуть в моїй пам’яті вічно. Ти завжди залишишся в моєму серці назавжди. Покійся з миром, спочивай з Богом, земля тобі пухом, я тебе любив, люблю і завджи тебе любитиму. Ми побачимся!” – написав Руслан. 

Нагадаємо, злочин трапився в ніч з 15 на 16 квітня. Саме тоді тернополянин  Андрій Горбатюк прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату. Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли Тетяна Подвашецька почала повчати клієнта, як “правильно жити”, він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство.Судово-медичний експерт зафіксував на тілі потерпілої понад п’ятдесят колото-ріжучих ран,  Згодом експерти підтвердили, що жінка померла в результаті масивної втрати крові.

Зловмисник спробував втекти, проте вже за добу його затримали у Львові. Відбулося перше судове засідання. Суд обрав запобіжний захід Андрію Горбатюку – тримання під вартою без права внесення застави.

Попередня стаття

На Борщівщині згорів деревообробний цех (Фото)

Наступна стаття

Правоохоронці Тернопільщини розшукали матір з двома дітьми, які пропали місяць тому

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.