Серед білого дня в центрі Тернополя зрізали “живе” дерево

У центрі Тернополя серед білого дня зрізали абсолютно здорове дерево, – написав у мережі Фейсбук Nazar Pastyr. Чоловік не розуміє для чого комунальники проводять такі роботи та планує звернутися за роз’ясненням до відповідної служби.

“Шановні тернополяни і гості міста. Вам нікому не здались дивними такі дії комунальників і плани по озелененню міста? Так, інколи дерева прикривають собою якісь дорожні знаки чи ще щось. Но в цивілізованих країнах швидше перенесуть знак чи вирішуть проблему, без шкоди для довкілля. Серед білого дня в центрі міста зрізали абсолютно здорове дерево. За вихідні я нарахував по місту не один такий зріз. Дуже дивно виглядають такі дії, враховуючи остані події в місті, війну чиновників з природою і настрої населення. 
Можливо хтось підскаже куди звернутись, щоб отримати роз‘яснення таким діям ?!”, – написав Nazar Pastyr.

У відділі благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради повідомили, що дерево було сухим і становило небезпеку для людей і транспорту. Аби сухостій не спричинив аварійної ситуації та не завдав шкоди, його зрізали.

Попередня стаття

Нетверезий житель Бучача побив правоохоронця

Наступна стаття

Гаївський міст, яким попри заборону курсують вантажівки, цілодобово не патрулюватимуть. Встановлено знаки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.